Baytec oprijplaat met rand B 32/60

€ 730,00
MateriaalAluminium

Baytec oprijplaat met rand B 32/60. Deze aluminium rijplaat van Alurijplaten.nl is gemaakt van aluminium en heeft een laadvermogen van maximaal 6500 kg* (per paar). Het benutbare rijvlak van deze oprijplaat is 400 mm breed. De rijplaat heeft een breedte van 500 mm.

De Baytec oprijplaten met rand bieden u maximale zekerheid. Deze oprijplaten onderscheiden zich van andere oprijplaten door de extra sterke grip. Het handelsmerk van de Baytec oprijplaten is de open oprijplaat met op regelmatige afstanden gelaste rijvlakken, wat voor een gewichtsbesparing zorgt. De platen blijven hierdoor net zo stabiel als andere oprijplaten in ons assortiment, maar hebben een betere grip. De oprijplaten zijn dankzij de tussenruimtes eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te reinigen. De hoge stootrand aan de zijkant van de oprijplaten voorkomt dat uw machine van de oprijplaat af raakt. Hierdoor weet u zeker dat apparaten veilig in en uit uw aanhangwagen gereden kunnen worden.

Als optie kunt u kiezen voor een bevestigingsmogelijkheid voor een aanbrenging van een afglijzekering. Ook kunt u kiezen voor veiligheidskleppen tussen uw laadklep en laadvloer, om schade aan uw aanhangwagen te voorkomen. Om gebruik te maken van deze opties, kunt u deze apart toevoegen in uw winkelwagen. Wij zullen dan contact met u opnemen voor de afmetingen van de betreffende afglijzekering.

Om de juiste lengte van de oprijplaat te bepalen kunt u als richtlijn de formule '3,5 x de oprijhoogte' toepassen.

Maatwerk is mogelijk. Wij voorzien u graag van speciaal op maat gemaakte rijplaten.
Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Alurijplaten.nl.

* Draagvermogen is gebaseerd op een asafstand van 1500 mm en een aslastverdeling van 50/50%.
* Let op u koopt 1 oprijplaat, voor een set dient u het gewenste aantal op 2 te zetten

 

Interesse?

Toegestaan maximum massa van de aanhangwagen in kg
(Gewicht + laadvermogen)
Toegestaan maximum massa van uw voertuig in kg
>> Meer informatie over het benodigde rijbewijs