Bedrijfswageninrichting Dynnox

Dynnox - Het principe van een ambulance-brancard voor bedrijfswagen

Dynnox is een multifunctioneel laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdbesparend en arbo-vriendelijk transportmiddel. U hoeft geen zware materialen meer te tillen en het gebruik van Dynnox bespaart u het vaak heen en weer lopen naar uw bedrijfswagen als u veel verschillende goederen naar de werkplek moet brengen.

Dynnox bestaat uit:

een verrijdbaar “Onderstel” waarvan de poten automatisch in- en uitklappen bij het laden en lossen. Op het onderstel kunnen verschillende opbouwmodules worden bevestigd zoals boxen voor gereedschappen of onderdelen, een werkbank en/of verschillende machines en apparatuur tot een maximum gewicht van maar liefst 250 Kg.

een “auto interface” die door optimale fixatie de veiligheid in de wagen waarborgt. De auto interface kan vast op de vloer worden gemonteerd, maar ook demontabel. Hierdoor kunt u een Dynnox projectmatig gebruiken en/of dezelfde Dynnox in verschillende bedrijfswagens gebruiken.

In de auto zorgt de automatische vergrendeling van het onderstel voor veilig vervoer. De Dynnox maakt het in- en uitladen tot een uiterst simpele en lichte handeling. Het uit de auto halen van het onderstel en het vervoeren van uw materiaal naar een (vaak inpandige) werklocatie is heel eenvoudig en kan zelfs bij zware goederen door slechts één persoon worden gedaan. Dynnox draagt op deze wijze bij aan een substantiële tijdsbesparing en een arbo-vriendelijke en veilige werkwijze.
Dynnox is leverbaar in verschillende afmetingen en te gebruiken in alle typen bestelwagens. Door middel van de juiste opbouwkeuze kan het gepatenteerde Dynnox-onderstel in combinatie met een opbouwmodule exact worden afgestemd op uw werkprocessen.

Kenmerken

Tijdbesparing
Arbovriendelijk
Multifunctioneel onderstel
Flexibele laadruimte
Een proffesionele uitstraling
Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Kleinere bestelwagens

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.