Bedrijfswageninrichting Finnerup

Finnerup

De Deese fabriek Finnerup is al sinds 1992 succesvol in het ontwerpen en fabriceren van lichtgewicht bedrijfswagen-inrichtingen onder de naam Finnerup. Het familiebedrijf Finnerup was decennia lang één van de  grootste producenten van tekeningenkasten. Daarnaast ontwerpt en produceert Finnerup al vanaf de jaren 70 tot op heden werkplaatsinrichtingen. Met het intreden van het computertijdperk liep echter de verkoop van de tekeningenkasten drastisch terug. Na een periode van 2 jaar ontwerpen en testen werd in 1992 de eerste Finnerup bedrijfswageninrichting geproduceerd.

Nu mogen de Finnerup bedrijfswageninrichtingen door combinatie van lichtgewicht aluminium, doordachte flexibiliteit en steeds weer innovatieve oplossingen tot de absolute top worden gerekend.

Finnerup onderscheidt zich 

Een Finnerup bedrijfswageninrichting onderscheidt zich door:

• Het gebruik van 95% aluminium met als resultaat dat een gemiddelde inrichting ca. 50% lichter is dan een stalen inrichting. 
• Stalen geleidingen voor de schuifladen met een draagkracht van 70 kg per lade. De sterkste in haar soort. 
• De unieke manier van opbouwen creëert naast een groot laadvolume, optimale veiligheid voor mens en product. 
• Met een programma van laden, koffers, bakken en kleppen kan elke gewenste oplossing gerealiseerd worden. 
• Door combinatie van 3 diepte-, 13 breedte-, en oneindig veel hoogtematen haalt men het grootste opbergvolume uit uw voertuig. 
• De typisch Scandinavische, moderne vormgeving  zorgt ook op langere termijn voor een fraai en representatief aanzicht.

Veiligheid / TÜV

Met trots kan Finnerup mededelen dat ze sinds juli 2011 het TÜV certificaat ECE-R17 heeft verkregen. 

De door TÜV Rheinland afgenomen crashtest geldt als de zwaarste beproeving die wordt uitgevoerd op inrichtingssystemen. Met een snelheid van 50 kmh en een kracht van 20 G zijn verschillende door Finnerup ingerichte voertuigen afgeschoten om het systeem en de wijze van bevestigen te beproeven. TÜV Rheinland heeft de test als "excellent" bestempeld.

Nog geen ander inrichtingsysteem heeft dit resultaat weten te behalen.