Bedrijfswageninrichting Zevim

Zevim

Zevim bedrijfswageninrichting kent een modulair systeem dat bestaat uit losse componenten. Die componenten kunnen op allerlei manieren worden samengevoegd tot één totaalinrichting. Daarbij is het uitgangspunt, dat het systeem met één hand te bedienen moet zijn, omdat u de andere hand vaak al vol heeft met gereedschap of kleinmaterialen. Voordelen van dit modulaire systeem zijn: - makkelijk om te bouwen naar een andere bedrijfswagen (universeel) - eenvoudig en seriematig te produceren.

Orde en overzicht

Zevim bedrijfswageninrichtingen vormen de basis voor een opgeruimde auto met oog voor detail. Voor vrijwel elk stuk gereedschap of kleinmateriaal is er een schap, kast of onderdeel beschikbaar binnen dit modulaire systeem. Zo is uw auto altijd netjes en overzichtelijk. Orde en overzicht leveren een bijdrage aan sneller en efficiënter werken. Met als gevolg een hoger dagelijks rendement. Bovendien benutten de Zevim bedrijfswageninrichtingen de ruimte in uw auto optimaal: u kunt meer verschillende onderdelen meenemen die eenvoudig terug te vinden zijn. U bespaart ook nog eens jaarlijks veel geld door minder tijdverlies en minder gereden kilometers. En dat laatste is eveneens goed voor het milieu.

Klantspecifiek en innovatief

Een Zevim bedrijfswageninrichting is pas volmaakt als elke afzonderlijke gebruiker hierover tevreden is. Tevreden over de manier waarop de inrichting tot stand is gekomen en over het eindresultaat. Wij stellen de wensen van onze klanten centraal en trachten die binnen ons standaardpakket te realiseren, eventueel aangevuld met specifieke items. De afdeling productontwikkeling van Zevim onderzoekt voortdurend, of deze klantspecifieke items voor een bredere gebruikersgroep gestandaardiseerd kunnen worden. Naar aanleiding van vragen uit de markt ontwikkelen we eveneens nieuwe producten. Het samenspel tussen de vraag van onze klanten en onze afdeling productontwikkeling leidt tot een continu proces van vernieuwing. Een vernieuwingsproces dat inmiddels een buitengewoon breed standaardassortiment heeft opgeleverd dat voldoet aan veel wensen uit de praktijk. Ook voor de toekomst verwachten wij een constante stroom van innovatieve producten.

Ervaring en inzicht

Door onze ervaring met het inrichten van bedrijfswagens, de algemene technische productie en de technische verkoop weten we waar we over praten als wij u adviseren. Onze kennis en ervaring, gecombineerd met de praktijkervaring van onze klanten, garanderen een volmaakte inrichting voor iedere bedrijfsauto.

Veilig en duurzaam

Aan de Zevim bedrijfswageninrichting worden hoge eisen gesteld. Heel belangrijk is, dat het systeem veilig en duurzaam moet zijn. Veilig, omdat u erop moet kunnen vertrouwen dat wat er in de laadruimte gebeurt tijdens een aanrijding geen nadelige gevolgen mag hebben voor de bestuurder en eventuele bijrijder. Duurzaam, omdat de inrichting tot in lengte van jaren gebruikt moet kunnen worden en desgewenst moet kunnen worden overgezet in de bedrijfsauto die u in de toekomst denkt aan te schaffen. Zevim geeft 3 jaar fabrieksgarantie op constructiefouten.

Professioneel

Met uw bedrijfswagen presenteert u zich bij uw (potentiële) klanten. Dan is de eerste indruk van essentieel belang. Een bedrijfswageninrichting draagt bij aan een professionele presentatie.

Indelingsvoorbeeld

Indelingsvoorbeeld

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.