Compact oprijplaat 2.430 x 300

€ 348,00
KleurAluminium
MateriaalAluminium

Compact oprijplaat 2.430 x 300. Deze aluminium oprijplaat van Alurijplaten.nl is gemaakt van aluminium en heeft een laadvermogen van maximaal 2800 kg (per paar). Deze oprijplaat heeft een benutbare rijbreedte van 300 mm breed. (geschikt voor  Saris, Hapert, Eduard Henra (Henra "rebrand" Proline)

De Baytec Compact oprijplaten bieden het meeste gemak uit de Baytec-serie van het Duitse merk Mauderer. De oprijplaten kunnen in de sledes van alle gangbare merken aanhangerwagens geschoven worden. Deze oprijplaten blinken hierdoor uit in gemakkelijke vervoerbaarheid. De Baytec Compact-serie oprijplaten hebben tevens als voordeel dat ze in kleine laadbakken/sledes van aanhangerwagens passen.
Deze plaat is passend in de slede van Henra, Saris, Hapert en Eduard. (deze platen zijn zonder problemen optioneel met haak leverbaar, dit kan u middels een belletje met ons regelen. voor de verschillende aanhangwagen fabrikanten gelden wel afwijkende haken. wij weten welke haak bij welk merk het beste geschikt is. Bij Saris zijn meerdere haken mogelijk. enig overleg is daarbij handig.   

De Compact oprijplaten uit het Baytec-programma voldoen aan de speciale eisen en maten van verschillende modellen aanhangwagens. Het gesloten stijlprofiel van deze oprijplaten zorgt voor maximale stabiliteit en comfort.

  • Probleemloos reinigen
  • Eenvoudig te hanteren
  • Sterk antislip profiel
  • Oprijplaten voor ieder merk aanhangwagen

De Baytec Compact oprijplaten passen precies in de inschuifladen of sledes van alle gangbare merken aanhangwagens, zoals o.a. Saris, Atec, Hapert, Henra en Humbaur. Neem vooraf contact op met Alurijplaten.nl en vermeld uw merk aanhangwagen. Wij leveren u graag Baytec Compact oprijplaten op maat.

Het assortiment Compact oprijplaten van Mauderer bevat verschillende afmetingen. De ondersteunende balken van de oprijplaten uit het Baytec Compact-programma hebben verschillende stijlhoogtes. De stijlhoogtes van de oprijplaten worden onderverdeeld in drie categorieën. Een hogere stijlhoogte betekent een hogere draagkracht van de oprijplaten.

Voor elk gangbaar merk aanhangwagen zijn oprijplaten beschikbaar. Neem contact op met Alurijplaten.nl voor Baytec Compact oprijplaten op maat.

De juiste lengte van Baytec Compact oprijplaten wordt bepaald door de formule '3,5 x de oprijhoogte' toe te passen. Weet u niet zeker of u de juiste afmeting heeft gekozen? Bel ons dan via 0320 262 071. Ook kunt u contact opnemen via de contactpagina of info@alurijplaten.nl.

* Let op u koopt 1 oprijplaat, voor een set dient u het gewenste aantal op 2 te zetten

Interesse?

Toegestaan maximum massa van de aanhangwagen in kg
(Gewicht + laadvermogen)
Toegestaan maximum massa van uw voertuig in kg
>> Meer informatie over het benodigde rijbewijs