Fietsaanhangwagen Recreaties Scootwagen driewielfiets+

€ 2.799,-
Conditienieuw
Afmeting Breedte143 cm
Afmeting Lengte150 cm
Assen1
Datum deel 10000-00-00
GeremdNee
Gewicht99 kg
Laadvermogen251 kg
Max toelaatbaar gewicht350 kg
PrijsInclusief BTW
Stekker7-polig
Wilt u op pad met uw eigen comfortabele scootmobiel of (duo)driewielfiets? Dat kan vanaf nu met de meest compacte opvouwbare scootmobiel trailer!

Universeel:
Met de scootwagen kunt u elke model scootmobiel en (elektrische) fiets vervoeren. De scootwagen is een innovatieve trailer welke speciaal is ontworpen voor vervoer van de scootwagen of (duo)driewielfiets. Door de lage ligging kan de scootmobiel (en de fiets) zeer eenvoudig en snel geladen worden.

All-in-one-pakket:
De scootwagen wordt geleverd met 3 oprijplaten, 1 fiets goot en VOS (Verticaal Opberg Systeem). Bevestigingsmaterialen zoals spanbanden, bindriemen en fietsklem zijn hierbij inbegrepen. incl. voorwielsteun voor 3 wielfiets bijvoorbeeld een van Raam

Inklapbaar en ruimtebesparend: 

Net zoals onze andere trailers is de scootwagen inklapbaar en kan hij staand worden geparkeerd. Door het onderstel met zwenkwielen is de scootwagen soepel in alle richtingen te verplaatsen en kan bijna overal worden weggezet en evt. achter uw auto vast worden gezet. U kunt hem bij wijze van spreken uw hotelkamer in mee nemen!

Deze wagen werd voorheen door Astorc gebouwd, als Astorc Scootwagen

Accessoires:

    Interesse?

    Toegestaan maximum massa van de aanhangwagen in kg
    (Gewicht + laadvermogen)
    Toegestaan maximum massa van uw voertuig in kg
    >> Meer informatie over het benodigde rijbewijs