Supergrip oprijplaat SG 30/06 - Superlicht

€ 313,00
MateriaalAluminium

Supergrip oprijplaat SG 30/06 - Superlicht. Deze aluminium oprijplaat van Alurijplaten.nl is gemaakt van aluminium en heeft een laadvermogen van maximaal 800 kg (per paar). Deze oprijplaat heeft een benutbare rijbreedte van 308 mm breed.

Het maakt niet uit of u hem gebruikt met klei of in de sneeuw. de SuperGrip ramp is de oplossing bij het laden onder extreme omstandigheden. Dankzij de handige, hoog geperforeerde rijvlakken kunnen de oprijplaten zelfs bij zwaar vervuilde banden gebruikt worden. De SuperGrip aluminium profielen zorgen voor maximale slipweerstand. Daarnaast zijn de oprijplaten makkelijk schoon te maken. Vuil valt gewoon door het open oppervlak. De extra lange oplegtong (206 mm) garandeert een veilige ondersteuning van de oprijplaat op de trailer. De totale hoogte van de oprijplaat is 73 mm.

Om de juiste lengte te bepalen kunt u als richtlijn de formule '3,5 x de oprijhoogte' toepassen.

Wilt u liever bredere Supergrip oprijplaten? Alurijplaten.nl helpt u graag met het samenvoegen van de oprijplaten. Met een beugel zijn twee oprijplaten te combineren tot één grote plaat. Neemt u hiervoor even contact met ons op.

* Let op u koopt 1 oprijplaat, voor een set dient u het gewenste aantal op 2 te zetten

Interesse?

Toegestaan maximum massa van de aanhangwagen in kg
(Gewicht + laadvermogen)
Toegestaan maximum massa van uw voertuig in kg
>> Meer informatie over het benodigde rijbewijs