Wanden en vloeren

Wanden

Bent u op zoek naar een nieuwe betimmering? Om de wanden van uw laadruimte te bescherming tegen krassen, deuken leveren wij houten wandbekleding of lat om lat betimmering voor alle merken bedrijfswagens. Naast de beschermende functie heeft het ook een proffesionele uitstraling/afwerking.

De zijwandpanelen zijn 4 of 6,5 mm dik en kunnen bestaan uit één of meerdere platen. De bekleding is leverbaar voor alle wanden, deuren en kleppen in de laadruimte. Deze houten wandbekleding is verkrijgbaar in de kleuren bruin en grijs. Als extra optie kunt u ervoorkiezen om uw wande, achter de wandpanelen, te laten isoleren. 

Wanden kunt u ook laten betimmeren met lat om lat, met tot op 60/70 cm hoogte 12 mm betonplex. Ideaal voor het vastzetten van het te vervoeren materiaal. Beide wandvariaties lenen zich uitstekend voor het bevestigen van bindrailsen voor een stevige bevestiging van al het materiaal in uw laadruimte.

Vloeren

De vloerbekleding van uw bedrijfswagen is mogelijk belangrijker dan uw vloerbekleding thuis of op de zaak. Onder verschillende omstandigheden moet deze, dag in dag uit, een beschermende functie hebben. Voor deze vloeren gebruiken wij betonplex. Dit is een multiplex met een antslip toplaag. De antislip eigenschappen van de vloerbekleding levert een bijdrage aan de veiligheid van uzelf of uw medewerkers. Er bestaan diverse kwaliteiten vloerbekleding voor uw bedrijfswagen. Wij gebruiken een van de beste kwaliteit vloeren. Tevens worden alle vloeren rondom vochtdicht afgekit.