Easy Washer

Easy Washer®

Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal was dealer van Easy Washer®. Met dit zeer mooie schoonmaaksysteem kunt altijd en overal uw paard, caravan, aanhangwagen, boot, tuinmeubels of fiets schoonmaken. Natuurlijk is hij ook voor nog vele andere doeleinden geschikt.

Het merk Easy Washer bestaat niet meer, maar het zelfde product wordt nog wel verkocht onder een andere naam. Onderdelen zijn hierdoor wel gewoon verkrijgbaar. Zie onderaan deze pagina!

Easy Washer® mobiele reinigers zijn lagedrukreinigers (max. 9 bar) die zonder vaste water- of stroomaansluiting werken. Deze innovatieve producten hebben een eigen waterreservoir en werken op oplaadbare interne accu of via 12 volt aansluiting in de auto of boot. Ideaal voor de kleine schoonmaak, mobiel reinigen onderweg of thuis, maar ook bijvoorbeeld voor het wassen en koelen van uw paard(en). Easy Washer® is een Nederlands merk en staat voor eerlijke en duurzame producten voor mobiele reiniging.

Of het nu is om uw mountainbike na een modderige rit af te spuiten, uw paard op een zachte manier te wassen of te koelen, de velgen van uw auto of caravan af te spuiten, de Easy Washer®  mobiele hogedrukreiniger zorgt dat u dit snel en eenvoudig kunt doen. Easy Washer® maakt reinigen simpel!

Easy Washer® EX-1028

Met deze Easy Washer® EX-1028 mobiele hogedrukreiniger heeft u op elke locatie uw autonome hogedrukreiniger bij de hand. Door de ingebouwde accu en afneembare watertank bent u niet afhankelijk van een vaste stroom- en wateraansluiting.

De Easy Washer® EX-1028 mobiele reiniger:
- Verwijderbare 17 liter watertank
- Ingebouwde accu, oplaadbaar via 220 volt
- Ca. 10 minuten continu gebruik op één volle tank
- Handige draagriem
- Voorzien van 12 volt kabel voor aansluiting op sigaretten aansteker in auto
- Multifunctioneel spuitpistool (waterdruk maximaal 9 bar)
- Geschikt voor warm water tot 45°C
- Uitgerust met accessoires: douchekop en zachte lange borstel
- Geluidsarm (< 45dB)
- Afmetingen: 20x36x50cm. Gewicht 7.8kg

Easy Washer® EX-1036 PLUS

Met de veelzijdige  mobiele hogedrukreiniger van Easy Washer® met Lithium Ion accu heeft u het topmodel binnen ons assortiment. Door de afneembare accu en watertank bent u niet afhankelijk van een vaste  stroom- en wateraansluiting. De pompset is daarnaast ook los te gebruiken om water aan te zuigen vanuit een extern reservoir zoals regenton, waterput. De Easy Washer® EX-1036 PLUS voorzien van handige trekstang met wieltjes voor gemakkelijke hanteerbaarheid. 

De Easy Washer® EX-1036 PLUS mobiele reiniger:
- Vaste 20 liter watertank
- Verwisselbare accu (lithium-ion); oplaadbaar via stopcontact of auto-aansteker
- Ca.10 minuten continu gebruik op één volle tank
- De pompset ook los te gebruiken om water aan te zuigen vanuit een externe reservoir zoals regenton, put etc
- Handige trekstang en wieltjes (Trolley uitvoering) voor gemakkelijke hanteerbaarheid
- Voorzien van 12 volt kabel voor aansluiting op sigaretten aansteker in auto
- Geschikt voor warm water tot 45°C
- Multifunctioneel spuitpistool (waterdruk maximaal 10 bar)
- Uitgerust met accessoires: douchekop, zachte lange borstel, ledlamp
- Geluidsarm (< 45dB)
- Afmetingen: 25x40x55. Gewicht 8kg

Onderdelen kan u online bestellen bij www.aqua2go.eu 

Voor de Easy Washer zijn diverse (reserve)onderdelen leverbaar. Onder andere verschillende soorten borstels voor de diverse doeleinden, maar voor als de oplader of zekering stuk is kunt u bij Aqua2go terecht. zo kan u nog jaren plezier hebben van uw Easy Washer