Van de Burgwal Aanhangwagens Logo

Boottrailers Nieuw

Onmisbaar wanneer u uw boot wilt vervoeren: een boottrailer. Onze boottrailers zorgen ervoor dat u eenvoudig en vooral veilig uw boot kunt verplaatsen zonder hem te beschadigen. We beschikken over een ruim assortiment aan trailers van verschillende A-merken en in meerdere afmetingen. Op die manier hebben we voor ieder boottype een passende trailer.

  Direct offerte aanvragen

  Boottrailers te koop

  We bieden zowel nieuwe als gebruikte boottrailers aan. Bovendien kunt u bij ons een boottrailer huren wanneer u slechts een enkele keer een trailer nodig heeft. Hieronder vindt u ons huidige aanbod. Vindt u een geschikte boottrailer of heeft u vragen? Neem dan contact met ons.

  0320-262071info@vandeburgwal.nl

   

   

  Boottrailer kopen

  We bieden boottrailers aan van verschillende A-merken, zoals Kalf, Pega en Vanclaes. Zo verzekeren we u van de beste kwaliteit. Op onze website vindt u ons complete aanbod en controleert u eenvoudig welk rijbewijs u nodig heeft voor een boottrailer. Dit is namelijk afhankelijk van de maximaal toegestane massa van de trailer én de maximaal toegestane massa van uw voertuig. Kiest u voor een van onze boottrailers, dan kiest u voor zekerheid:

  • Eerste BOVAG-gecertificeerde aanhangwagenbedrijf
  • RDW-erkend
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Beoordeling van 4,7 / 5
  • Onderhoud én reparatie van aanhangwagens

  Heeft u interesse in een van onze boottrailers? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bezoek onze showroom in Lelystad.

  0320-262071info@vandeburgwal.nl

   

   

  Boottrailer onderdelen

  Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte boottrailers verzorgen we eventuele reparaties aan uw trailer. Onze werkplaats is voorzien van een grote voorraad onderdelen, waardoor we een kleine reparatie binnen 1 werkdag kunnen uitvoeren. Wanneer de benodigde onderdelen niet bij ons op voorraad zijn, moeten we ze bestellen. Dit duurt in de meeste gevallen tussen de 1 en 3 werkdagen. Neem voor de zekerheid contact met ons op via 0320-262071 of maak gebruik van onze contactpagina

   

  Onderhoud aan uw boottrailer

  Een boottrailer is onderhevig aan verschillende weeromstandigheden, waardoor vanuit veiligheidsoverwegingen regelmatig onderhoud uitgevoerd moet worden. We beschikken over opgeleide vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring. Zij verzorgen het onderhoud van uw boottrailer en voorzien hem na een onderhoudsbeurt van een BOVAG-sticker. Hiermee toont u aan dat uw boottrailer voldoet aan alle veiligheidseisen.

   

  Boottrailer verzekeren

  Het vervoeren van uw boot op een trailer is helaas nooit zonder risico's en kan in het ergste geval resulteren in een ongeluk. De schade die u hierbij aanricht aan een ander voertuig wordt gedekt door uw autoverzekering. Schade aan uw boottrailer valt hier helaas niet onder. U heeft dus een aparte aanhangwagenverzekering nodig.

   

  Vragen? Neem contact met ons op

  Heeft u vragen over een van onze boottrailers of heeft u behoefte aan persoonlijk advies om te zorgen dat u de juiste keuze maakt? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-262071 of stuur een e-mail naar info@vandeburgwal.nl. We voorzien u van eerlijk en passend advies en zorgen voor tevredenheid.

  Developed by Dotsimpel