Bagagewagens

Gaat u op autovakantie of gaat u kamperen, dan zijn onze bagagewagens uitermate geschikt voor het vervoeren van uw tassen, tent en overige benodigdheden. We beschikken uitsluitend over bagagewagens van A-merken, waardoor we u verzekeren van de beste kwaliteit. Bovendien bieden we bagagewagens aan van verschillende afmetingen, waardoor u in iedere situatie tot voldoende opbergruimte beschikt. Ook een bagagewagen huren en een tweedehands bagagewagen kopen behoren tot de mogelijkheden

3 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Bagagewagen Anssems GT 750 HT : 211 x 126 x 048 (l x b x h)

Bagagewagen Anssems GT 750 HT : 211 x 126 x 048 (l x b x h)

Afmeting (LxB)211 cm x 126 cm
Bouwjaar
Gewicht182 kg
Laadvermogen568 kg
€ 2142,-
Inclusief BTW
Meer informatie >>
Bagagewagen Metal Cider Teddy Trailer

Bagagewagen Metal Cider Teddy Trailer

Afmeting (LxB) x
Bouwjaar
Gewicht75 kg
Laadvermogen225 kg
€ 1951,-
Inclusief BTW
Meer informatie >>
Bagagewagen Saris MC 205 133 750 1 D

Bagagewagen Saris MC 205 133 750 1 D

Afmeting (LxB)205 cm x 133 cm
Bouwjaar
Gewicht185 kg
Laadvermogen565 kg
€ 2625,-
Inclusief BTW
Meer informatie >>

Bagagewagen kopen

Op onze website vindt u altijd het meest recente aanbod aan bagagewagens, waardoor u eenvoudig een geschikte aanhanger vindt. Heeft u een passende bagagewagen gevonden? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 0320-262071 of gebruik ons contactformulier. We begrijpen dat u uw toekomstige bagagewagen liever eerst in het echt ziet voordat u een nieuwe bagagewagen koopt. Daarom nodigen we u graag uit in onze werkplaats in Lelystad. Naast een heerlijke bak koffie biedt het kopen van een bagagewagen bij van de Burgwal nog veel meer voordelen.

  • Specialisten met meer dan 30 jaar ervaring
  • Eerste BOVAG-gecertificeerde aanhangwagenbedrijf
  • Een gemiddelde beoordeling van 4,7 / 5
  • Betaalbare bagagewagens van A-merken
  • Verzorgen zowel het onderhoud als eventuele reparaties

Een bagagewagen met deksel

Een bagagewagen, ook wel gereedschapswagen genoemd, herkent u in veel gevallen aan de deksel waarmee hij is afgesloten. De opbergruimte van een bagagewagen is, afhankelijk van de afmetingen, zeer geschikt om tassen en overige bagage in te vervoeren. Ze zijn voornamelijk populair onder kampeerders en vakantiegangers die met de auto reizen. De wagens zorgt voor veel extra opbergruimte voor de bagage die niet meer achterin de auto past. De gesloten aanhanger is voorzien van goed beveiligde sloten om te voorkomen dat de klep ongewenst opent.

Bagagewagen geremd of ongeremd

De meeste bagagewagens die wij aanbieden zijn ongeremd, omdat ze niet meer dan 750 kg wegen. Hierdoor hoeft uw aanhanger niet verplicht geremd te zijn, maar moet hij wel zijn voorzien van een eigen kentekenplaat. Heeft u toch liever een geremde bagagewagen? Neem dan contact met ons op via 0320-262071 of stuur een e-mail naar info@vandeburgwal.nl.

Onderhoud & eventuele reparaties

Met behulp van onze ruime werkplaats en grote voorraad aan onderdelen voeren we ook het onderhoud van uw bagagewagen uit. Regelmatig onderhoud is nodig om de veiligheid te waarborgen en de lange levensduur van de aanhanger te kunnen garanderen. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat de bagagewagen na verloop van tijd reparaties nodig heeft. Na een onderhoudsbeurt van onze keurmeesters ontvangt u van ons een BOVAG-onderhoudsrapport én BOVAG-certificaat waarmee u aantoont dat uw bagagewagen voldoet aan de veiligheidseisen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over een bagagewagen op onze website of wilt u uw bagagewagen voor een onderhoudsbeurt of reparatie aanmelden? Neem dan contact op met een van onze deskundigen via 0320-262071 of stuur een e-mail naar info@vandeburgwal.nl. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.