Huurmogelijkheden

1 dag = 1 kalenderdag

Bij Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal werken wij in de verhuur met kalenderdagen. Dit betekent dat als u een aanhangwagen of trailer voor 1 dag huurt deze dezelfde dag voor uiterlijk 24.00 uur moet worden geretourneerd. Omdat retourneren 24 uur per dag mogelijk is kunt u optimaal gebruik maken van de kalenderdag.

Huren voor een paar uur

Het is ook mogelijk om, binnen onze openingstijden, een aanhangwagen of trailer voor een halve dag of 2 uur te huren. Bij aanvang van de huur betaald u de normale dagprijs. Als u de aanhangwagen binnen de voor dat tarief geldende tijden retourneert ontvangt u een deel van de betaalde huur retour. U kunt dit zien als een beloningssysteem voor het huren van een korte periode.

Meerdere dagen huren

Als u meerdere dagen aangesloten huurt ontvangt u korting. Op onze website kunt u bij elke aanhangwagen zien hoeveel huur u betaald voor 1,2.3, 4, 5, 6 of 7 dagen. Mocht u meer dan 7 dagen huren, dan kunt u de weekprijs door 7 delen en deze vermenigvuldigen met het aantal dagen dat u de aanhangwagen wilt huren. Bij periodes van meer dan 4 weken kunnen we een prijsafspraak maken. Neemt u in dat geval contact met ons op.

 

Huurmogelijkheden
Mogelijkheid Tijd Te betalen ten opzichte 
van de dagprijs
1 dag Vanaf 08.00 uur t/m 's avonds retour met slot 100 %
Ochtend Vanaf 08.00 uur t/m 12.00 uur 80 %
Middag Vanaf 13.00 uur t/m 17.00 uur 80 %
Avond Tussen 16.30 uur - 17.00 uur halen en 
's avonds retour met slot
80 %
2 uur 2 uur huren. Alleen binnen openingstijden 60 %
Avond + dag Avond van te voren halen. Volgende dag 
's avonds retour met slot.
120 %
Week 7 kalender dagen 400 %


Op al onze huurovereenkomsten zijn de 'Algemene verhuurvoorwaarden BOVAG Aanhangwagenbedrijven' van toepassing.

0 producten
Meest verkocht arrow_drop_down